Ture | Musicals | Teater

Besøg byggeriet: BLOX

Besøg byggeriet: BLOX

Guide:  Realdania Byg/Dansk Arkitektur Center  

Hvis man fortsætter fra Rådhuspladsen og ned ad Vester Voldgade oplever man nyt på nyt. Nye træer er plantet på Regnbuepladsen, bordtennisborde står til fri afbenyttelse hele året, og granitten former sig som cykelsti hele vejen ned til havnen og Kalvebod Brygge.

Alt dette har til formål at få os til at forstå, hvor kort afstand der rent faktisk er ned til havnen fra Rådhuspladsen, og komme ned til dette ny sted i byen, der er ved at forme sig. BLOX.  

Som klodser bygget oven på hinanden bliver BLOX en samling af forskellige funktioner, der alle understøtter hinanden. Boliger, lejligheder, restaurant, et fuldautomatisk P-anlæg og Dansk Arkitektur Center skal dele tag og facade, og mod Fæstningens Materialgårds gule facade bliver der etableret en stor åben plads. På denne måde vender bygningen sig ind mod byen og ikke ud mod havnen.  

BLOX er endnu en international stjernearkitekts fingeraftryk i København. Vi har Daniel Liebeskind, Norman Forster, MVRDV med mange flere, og snart også hollandske Rem Koolhaas/OMA, der har tegnet stregerne til denne ny attraktion ved havnefronten.  

Tag med, og få et eksklusivt kig bag projektet: BLOX, hvor vi besøger BLOX´s showroom og hører om hele projektet. 

Bagefter besøger vi selve byggepladsen, hvor man allerede nu kan se og opleve byggeriet tage form.

BLOX forventes at åbne i 2018.

Der er sikkerhedssko og hjelm til alle deltagere.

Mødested: Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K.