Ture | Musicals | Teater

Cisternerne - In is the only way out

Cisternerne - med den aktuelle udstilling - IN IS THE ONLY WAY OUT

Ved cand.mag. i filosofi og kunsthistorie Frederik Lindskov

Kom med ned i dybet under Søndermarken hvor Cisternernes mørke drypstensgrotter netop nu er indtaget af den danske stjernekunstner Jeppe Hein og hans aktuelle udstilling - IN IS THE ONLY WAY OUT. Guide på turen er billedkunstner og kunsthistoriker Frederik Lindskov. 

Det er angsten og mørket der møder os under overfladen, men udstillingens titel - IN IS THE ONLY WAY OUT - peger på, at man må og skal trodse netop angsten og mørket hvis man vil nå lyset. Det er et universelt princip: Uden mørke, intet lys!

Jeppe Hein er kendt for at lave store interaktive totalinstallationer hvor den besøgende trækkes ind i værket som både tilskuer og medskaber. Cisternernes underjordiske område er på hele 4320 m2, og udstillingen bliver herved Jeppe Heins til dato største udstilling i København.

Jeppe Hein har lidt af angst igennem hele sit liv. For ham er det blevet en præmis - både for at leve og for det at kunne skabe kunst. IN IS THE ONLY WAY OUT.Efter Frederik Lindskovs introduktion (ca. 45 min.) går vi til de nærliggende Cisterner, hvor du på egen hånd kan opleve Jeppe Heins genistreg.

Efter udstillingsbesøget mødes vi igen ved hovedindgangen til en kort afrunding.

Værd at vide: I før dig fornuftigt fodtøj og varmt overtøj (der er køligt dernede).

Besøget er ikke egnet for svagtseende og gangbesværede.

Entré til udstillingen er inkl. i prisen.

Prisen er incl: Introduktion og afrunding af Frederik Lindskov samt entré til Cisternerne.

Mødested: I Den kinesiske Pavillon = Lysthuset 200 m. fra Cisternerne i Søndermarken (ikke at forveksle med Det kinesiske Lysthus i Frederiksberg Have!) - ca. 7 minutters gang fra indgangen til Søndermarken ved Roskildevej, 2000 Frederiksberg