Ture | Musicals | Teater

Politigården - Bag kulisserne i politiets hovedkvarter

Politigården - Bag kulisserne i politiets hovedkvarter

Vært: Mari-Ann Blok

Hvad sker der bag Politigårdens facade, der signalerer autoritet med det gamle politivåben morgenstjernen som eneste udsmykning? 
Det vil vise sig, når vi kommer ind i den store cirkulære gård, der er omkranset af en arkade med 44 dobbeltsøjler og den mindre, kvadratiske gård med skulpturen "Slangedræberen", Pastoralesalen og politidirektørens kontor m.m. 
Vi bliver vist rundt af en garvet og huskendt politimand, der undervejs fortæller udsnit af Politigårdens historie, blandet med anekdoter. 
Hovedarkitekten bag Politigården var Hack Kampmann, der døde før byggeriet stod færdigt, hvorfor opgaven blev fuldført af hans søn Hans Jørgen Kampmann samt Aage Rafn og Holger Jacobsen. 
Vær opmærksom på, at vi skal gå meget på trapper (ingen tilgængelig elevator), og at man ikke kan ”stå af” undervejs på rundvisningen.  
OBS: Store tasker må ikke medbringes - men der skal medbringes billedlegitimation, og hvis du tilmelder flere i dit navn, så husk at oplyse det fulde navn og adresse på alle, du tilmelder, ellers kommer I ikke ind.

Mødested: Politigården, Hovedindgangen, Polititorvet 1, København V.

NB. Der er ingen parkeringsmulighed foran Politigården.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
841720
man 23-09-19 17:00
Jette Bædkel
1 gange
Kr. 295