Foredrag & debat

Bevar børnenes rum og plads til hinanden

FOF har igen i denne sæson også sat særligt fokus på børnefamilierne, hvor både forældre & bedsteforældre, med direkte indflydelse på familiens trivsel, tilbydes foredrag med professionelle familierådgivere. 

I en tid med travlhed og stress, hvor tid og nærvær er blevet stadigt mere sjælden, havde vi sidste år Christina Abildgaard til at give os nye redskaber mod mindre skældud og i år er hun vendt tilbage med et foredrag om, hvordan du kan styrke dine børns søskenderelation.

De fleste søskende udfordrer hinanden (og forældrene) i højere eller lavere grad. 
Børnene er nemlig igang med at finde ud af hvem de selv er, og hvordan de skal være overfor andre - hvilket kan føre til verbale, og til tider fysiske, knubs.
 
Vi forældre kan gøre en masse for at skabe eller forbedre god søskenderelation, både i mellem biologiske og sammenbragte søskende.
 
"På foredraget 'Styrk dine børns søskenderelation' får forældre tips til håndtere søskendekonflikter, søskendejalousi og til at hjælpe deres børn til at kunne gøre plads til hinanden, af Christina Abildgaard, med et kærligt humoristisk twist."
 
Familievejleder og Marte Meo supervisor Christina Abildgaard hjælper forældre (og pædagogisk personale) til at styrke og udvikle børn positivt.  
Se mere af Christinas inspiration på facebooksiden 'Marte Meo - vejledning til  forældre' 
 

FOF tilbyder igen flere barn/voksen hold, hvor nærvær er i fokus, for at skabe rum for gode oplevelser -sammen. Et kursus dit barn vil huske. Håndarbejde, maleri eller madlavning -bedsteforældre er velkomne!