Kreativ - Fritid & håndarbejde

Akryl-, olie- og akvarelmaleri - let øvede/øvede

På disse kurser forudsættes, at du i forvejen kender lidt til materialer og teknikker, men vi vil komme uddybende ind i farvelære, perspektiv og komposition. 
Portræt og menneskegengivelse vil også blive belyst, og vil vil gennemgå teori og efterfølgende fordybe os i praktsis ved individuel vejledning. 
Vi skal se på det personlige udtryk, vurdere egne værker og desuden skal vi inddrage kunsthistorien og herfra få inspiration. Der er ligeledes mulighed for at male mere fabulerende ud fra f.eks. en tekst eller en drøm. 

725007
Dette kursus kræver ingen forkundskaber, og med individuel vejledning arbejder vi ud fra de grundlæggende teknikker og fokuserer primært på iagttagelse. Ved teoretisk oplæg og praktisk arbejde kommer vi omkring farvelære, perspektiv og komposition - i en god og rar atmosfære. Læreren vejleder gerne med materialekøb inden kursusstart. Der må påregnes udgifter til materialer og kopier.

725008
Vi beskæftiger os med portræt og gengivelse af menneskekroppen ved såvel croquis som studie. Hver undervisningsgang skal vi først gennemgå teori: anatomi og proportioner, hvorefter vi kaster os ud i praktisk arbejde med blyant, kul og senere farver - her skal du medbringe materialer, du i forvejen har lidt kendskab til. Medbring blyant B2, viskelæder og A3 papir. Der må påregnes udgift til materialer, model og kopier.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
725008
man 25-09-17 18:30
Lemvig
Signe Marie Gudrun Mouritzen
6 gange
Kr. 720
725007
tor 28-09-17 18:30
Lemvig
Signe Marie Gudrun Mouritzen
6 gange
Kr. 720