Krop & bevægelse

Natur & Ernæring BMI25+

Kender du fornemmelsen af ro, energi og glæde i både krop og sind efter at have opholdt dig i naturen? Eller oplevelsen af, at føle dig mindre stresset når du har været ude?
Forskning viser, at naturen styrker vores sundhed og trivsel og kan medvirke til, at reducere vores stress og bedre humøret.

Gå dig slankere
Elsker du at gå lange ture i naturen, men får det ikke rigtig gjort i det daglige? Vil du gerne komme i en bedre form ved at gå hver uge? Synes du, det vil være rart at have andre at følges med på gåturen?

Hér tager vi en rask gåtur ude i naturen, hvor der vil blive lidt cardio-træning indblandet (alle kan være med på dette). Gåturene vil foregå ude i militærskoven og strækker sig på 3 km eller 5 km ruten og vare ca. 1 ½ time. 

Der vil komme nogle stationer på ruten, så vi kan få lidt træning til mave, baller og lår. Samtidig øger vi kropsbevidstheden, ved at lægge mærke til hvad motionen gør ved kroppen. 

Det kan også være at du har udfordringer såsom stress, lavt selvværd, vægtproblemer, træthedssymptomer mm. Alle kan være med, så det vil være hyggeligt at have dig med på holdet, -sammen med andre piger. Vi holder pauser, hvor vi lærer hinanden at kende og kan knytte nye venskaber.

Kom frisk -og få lidt sved på panden. Tag noget fornuftigt og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Det eneste krav til dig er, at du skal kunne holde til at gå ca. 5km en gang om ugen.. 


Kost & sundhed – vi starter & afslutter i lokaler på rådgivningscentret på Niels Ebbesens Vej - tæt på skoven !


Undervejs får vi en snak om, hvilke behov kroppen har for at fungere sundt og hvordan du øger din opmærksomhed på kroppens signaler og opfylder disse behov i din hverdag. 

Alle har en logbog med, til at gøre notater i undervejs på gåturen. Hermed sætter du en god proces i gang for dig selv og du vil kunne opdage, at dit humør og energi stiger, fordi du er begyndt at gøre noget godt for dig selv – på den gode måde. 

Til sidst samles vi indendørs hvor vi taler mere om kost og hvordan man taber sig på en sundere og mere reguleret måde. Og logbogen kan bruges igen. Et undervisningsforløb, hvor vi kommer ind på emner såsom: Kost, sundhed og livsstilsændringer.