Krop & bevægelse

Yoga præsentation af hold

Alle hold markeret med # kan modtage særskilte tilmeldinger på kontoret, vi samler op
- og starter når der er nok til et hold/ekstra hold!

Yoga har bevist sit værd som bevægelses form for det moderne menneske. 

Yogaøvelser kombineres med åndedrætsteknik og afspænding. Yoga tager hele kroppen med og giver styrke og smidighed, og ikke mindst nærvær og ro til dig selv og dit liv. 

Læs mere

FOF Nordvestjylland har mange faste, dygtige og kompetente yoga-undervisere med hver deres kompetencer, der giver mulighed for at udbyde utroligt mange forskellige typer yoga -og på utroligt mange forskellige tidspunkter. Vi har yoga i Holstebro men også yoga i Struer og yoga i Lemvig. Derforuden er vi ved at have yoga i mange mindre byer rundt om i kommunerne. Vinderup, Aulum, Hodsager -og flere kommer til.

FOF er med eget yoga & motionsstudio i Holstebro, så absolut en af de største udbydere af yoga i Holstebro, og arbejder nu sammen med både Hjerteforeningen, scleroseforeningen og Center for sundhed. FOF udbyder yoga i Holstebro til både de sunde & raske med masser af power og flow, men også yoga til dem med lidt skavanker. Alle kan være med og der er en elektrisk trappestol ved yoga studiet, der er fuldt udstyret og omklædning og bad er også muligt.

I Struer udbyder FOF yoga i Struer aktivitetscenter og yoga i Bremdal aktivitetscenter og senest har FOF også yoga i Struer Energiparken. FOF ønsker at udbyde yoga i i Struer, hvor der er efterspørgsel og mulighed for godt samarbejde, da FOF ikke har eget yoga studio i Struer. Vi udbyder både yoga i Struer på forskellige tidspunkter, og har forskellige typer for yoga i Struer også.

Yoga i Lemvig med FOF er temmelig nyt, men vi arbejder sammen med en dygtig fysioterapeut for at give yoga interesserede borgere i Lemvig nogle gode forhold - midt i Lemvig centrum. Yoga i Lemvig med FOF er også for alle.

Du kan også blive inspireret af holdene hér nedenfor (se under INFO knappen). Du kan tydeligt se om det er yoga i Holstebro, Vinderup, Struer, Bremdal, Lemvig, Aulum eller Hodsager.

Mindfulness er nu også på skemaet. Vi må tage konsekvenserne af samfundets ofte store krav, der i mange tilfælde kan føre til stress og ubalance -vi må finde ind til os selv med mindfulness. FOF har oplevet efterspørgsel på mindfulness i Holstebro.

Nærlæs mere om hver enkelt yogatype til venstre i menuen - Alfabetisk opstilling - & find frem til dén der passer dig.

FOF Nordvestjylland udbyder en del hensyntagende hold, mrk. (H), med maks. 7 deltagere pr. hold. 
Der ydes et særligt tilskud fra kommunen til disse hold, så deltagere med problemer, der gør, at de ikke kan deltage på almene hold, kan deltage på et særligt tilrettelagt hold -med kun få deltagere. Der udleveres/underskrives en erklæring, vedr. særligt behov, første træningsgang.

FOF Nordvestjylland har yoga for alle! 
 
En yoga-workshop ? Se forskellige muligheder allernederst - vi opretter gerne nye midt i sæsonen