Madlavning

Antiinflammatorisk kost

Den livsstil mange af os fører i dag, giver inflammationer, hvilket vil sige betændelsestilstande i kroppen, der opstår som reaktion på noget, som irriterer eller aktiverer immunforsvaret. Disse inflammationer kan være svære at bekæmpe pga. den kost vi spiser, mangel på søvn, mængden af motion og stress. I starten føler man sig oppustet, får sure opstød og forstoppelse. Man mærker træthed, mindre energi, fordøjelsesproblemer m.m. Med tiden kan  det  udvikle sig og blive til livsstilssygdomme som f.eks. type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme eller allergi, gigt, demens m.m.

Den mest enkle måde at ændre på denne tilstand, er gennem kosten. Ved at spise en kost hvor mængden antiinflammatoriske mad øges, kan man opnå resultater som viser mindre  fedt i blodet, lavere kolesterol, lavere blodtryk og mindre inflammation. 

På kurset vil vi gennemgå de fødevarer som har antiinflammatorisk effekt. Vi vil snakke om hvilke fødevarer man bør reducere, og hvordan de gør skade på kroppen. I vil blive bekendt med hvad der er det vigtigste i kosten og hvad der har størst effekt i kroppen, så I fremover har viden til at kunne vælge den antiinflammatoriske basiskost. Hver kursusaften vil vi lave og spise noget mad som selvfølgelig er antiinflammatorisk. 
 
Råvareudgifter incl. materialer/opskrifter mellem 70 kr. og 100 kr. pr. gang.

 Læs mere om Lotte her

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
927013
tor 19-09-19 17:00
Holstebro
Lotte Lassen Schmidt
3 gange
Kr. 540
917013
ons 03-04-19 17:00
Holstebro
Lotte Lassen Schmidt
3 gange
Kr. 525
917012
tor 24-01-19 16:30
Holstebro
Lotte Lassen Schmidt
3 gange
Kr. 525