Mad & vin

Foredrag om mad En kur der duer

 

Er du klar til den store forvandling? Få det liv du drømmer om med ny energi, livsglæde, stærk krop, perfekt fordøjelse, god nattesøvn og super humør og som sidegevinst også tabe dig. 

Læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, fra TV2-succesprogrammerne ‘En kur der duer’, taler om antiinflammatorisk mad og levevis, og hvordan du optimerer den vigtige tarmflora og så giver de dig på første hånd de aller bedste slanketips og ekspertråd til at spise sundt. Deres inspirerende og meget debatskabende foredrag handler ikke kun om kalorier, men giver dig masser af hjælp til at forbedre træning, mindske stress, sove bedre, optimere fordøjelse, fjerne smerter, forebygge sygdomme og få meget bedre livskvalitet. Der må gerne stilles spørgsmål undervejs.

- Jerk W. Langer er læge og en af Danmarks førende eksperter i, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske, bl.a. motion, spisevaner, kosttilskud, søvn og stress. Jerk opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

- Louise Bruun er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Hun har i mange år arbejdet med at forbedre sundhedstilstanden hos mennesker med hver deres unikke historie og udfordringer.

- Jerk og Louise har sammen skrevet bestsellerbogen ‘21 Helbredende dage med Antiinflammatorisk Kost’ og var værter i TV2-serien ‘En kur der dur’.