Mode og Design

Figurtype, pasform & minimér garderoben

For kvinder 40+.

Ingen kropsform er forkert.

Står du ofte uden inspiration til, hvad der klæder dig? Har du en masse tøj, men ikke noget du føler dig tilpas i? Tror du ikke, at du kan være smuk? Spejl dig ikke i andre - Hér lærer du om netop dén kropstype du har, og -hvilke produkttyper der er gode til dig. Du lærer at kigge på dig selv som du er, -hvilke kendetegn du har, og -hvilke linjer der understreger netop dine fortrin.

Når du kender din krop, er det straks lettere at fremhæve dét der klæder den og gør dig smukkere
Derudover taler vi om, hvordan du finder frem til din stil & -hvordan modebladene kan inspirere dig i dén sammenhæng.

Hvorfor er en basis garderobe så vigtig - og hvad er dét egentligt? og hvorfor er det godt at arbejde med- , skabe overblik i sin garderobe og ikke mindst, hvor meget tøj har vi egentligt brug for?

Først, et generelt indlæg omkring figur og pasform, og bagefter vil vi i åbent forum sætte fokus på alle de forskellige kropsfaconer vi har - og tale åbent om teorien i praksis. Alle fremviser en lille del af sin garderobe, hvorigennem der sættes fokus på netop dig, din figur og dens fordele og ulemper.(Du modtager et brev inden kursusstart -så du kan forberede dig bedst muligt).

Dernæst, et teoretisk indlæg: Hvad er en basis garderobe? Hvad betyder tilbehør? Sko? og farver? og, vi taler også om dét at opbygge og vedligeholde en garderobe så man undgår daglig irritation eller frustration ved at shoppe tøj. Vi taler bl.a. også om udstråling og fremtoning - hvad fortæller vi andre om os selv.

Gå ud og føl dig smuk - det bør være enkelt for alle!

Max 8 deltagere.

Bemærk, FOF afholder foredrag med Elke Bruhn Andersen, tirsdag d.23. oktober: Klædeskab & kuffert -tøj, farderobe & personlig udståling