HOLSTEBRO BILLEDSKOLE - børn & unge mfl

Tegning & maleri

Hvad laver man på Billedskolen?

At tegne, male og forme er at se og aflure virkeligheden. Derfor træner vi synssansen ved at tegne, male og forme ting, hinanden og bruge nærmiljøet og årstiderne vekslende med forestillingstegninger og fantasibilleder.  Vi inddrager også billeder fra samfundet rundt om os og Kunstmuseet, og vi snakker om de billeder, vi fremstiller og ser. Foruden undervisning vil der være forskellige aktiviteter, f.eks. udstillinger med børnenes arbejder og museumsbesøg.

Se alle holdene længere nede på siden - det er også der du tilmelder dig.   

Holstebro billedskole starter et samarbejde med Dansk Talentakademi i Holstebro.

Holstebro Billeskole vil gerne være med til at bevare elevernes selvtillid, gejst og interesse for netop den kreative tilgang til livet som de kreative elever har haft på skolen siden de var 7år, hvorfor vi nu udbyder juniorhold i samarbejde med DTA. Det skal foregå dels i Billedskolen og dels i Huset for Kunst og Design. Altså hold for Unge på 13+!
 
Dansk Talentakademi er en kunstskole for dig fra 16 – 25 år, hvor du kan dyrke og udvikle dit kunstneriske udtryk. Vi giver dig de optimale rammer, så du kan udfolde dit talent, dyrke din nysgerrighed og blive klogere på din egen og andre kunstformer. Undervisningen foregår i Huset for Kunst&Design, eller i det nye campus i Holstebro, hvor der også er studieboliger.  

Mød verden 
Dansk Talentakademi udforsker og udfordrer din kreative nerve. Vi giver dig retning med dit kunstneriske udtryk. Hos os kan du møde verden i form af eksperimenterende kunstneriske projekter, dyrke din faglighed og løbende møde professionelle udøvende kunstnere. 

Indtryk og udtryk 
Vi har forskellige kunstneriske retninger på Dansk Talentakademi. Undervisningen er på højt niveau og forbereder dig til optagelsesprøver på andre længerevarende kunstneriske uddannelser. Undervisningen ligger om eftermiddagen og aftenen, så du kan følge en ungdomsuddannelse ved siden af.
Se mere på www.talentakademi.dk