Personlig Udvikling

Livet kan byde på udfordringer, der er svære at håndtere

Kurset - follow up - henvender sig til dig, det har deltaget på det første kursus. 

Du har på det første kursus fået et indsigt i og forståelse af, hvad det vil sige at gå på opdagelse i det ubevidste sind via NLPén og hypnoterapiens tilgange. 
På follow up kurset bygger vi videre på forståelse og sætter det i spil i forhold til mere nærværende og personlige udfordringer. 

Kursets indhold planlægges og skræddersyes derfor udfra holdets egne ønsker og behov, hvorved kurset får et mere specifikt og personligt præg. Det skal være trygt at sætte sit personlige præg på holdet, hvorfor der igen er tavshedspligt. 

Det er frit, om du her vil sidde eller ligge ned. Det er godt at medbringe et tæppe, og ønsker du at ligge ned er det hensigtsmæssigt, du medbringer et underlag. 

Bliv klogere på dig selv tager udgangspunkt i NLP’ens og hypnoterapiens forståelse af det bevidste og ubevidste sinds sammenspil med hinanden. Du vil få en forståelse af sindets ubevidste koder, hvordan vores krop sanser omverdenen, og hvordan vores indre sansefilter afkoder disse informationer. Heri ligger en forståelse af, hvorfor du reagerer, som du gør i forskellige situationer på egen hånd eller i relation til andre, og hvorfor vi som mennesker kan reagere forskelligt, selvom situationen er den samme. 

Du vil få en viden og forståelse af, hvordan din indre kommunikation kommer til udtryk i din ydre kommunikation. Med andre ord bliver du klogere på dig selv og på dig selv i relation og samspil med andre.