Seniorhøjskolen og foredragsserierne

KIM LARSEN
Danmarks nationalskjald. En stor kunstner mindes. Nikolaj Andersen fortæller historier og anekdoter om den folkekære sanger og sangskriver. Langebro - Kvinde Min - Papirsklip - Moder Jord. Der er nok at tage fat på - og til sprudlende klaverakkompagnement oplever vi, hvor livgivende sang og musik er formennesker.

KORSBÆK I MIT HJERTE
Farverigt og medlevende causeri om Matador. 
Matador er et stykke Danmarkshistorie og samtidig en filosofisk, humoristisk og kærlig skrildning af Lise Nørgaards usminkede sandhed om os alle. Henning Hansen fra "Det rullende Teater" står for at bringe tankerne tilbage til Maude, Ingeborg, Grisehandleren og alle de andre.


MIN FARMOR OG ANDRE FALDNE KVINDER
Med udgangspunkt i sin farmors skæbne fortæller journalist og historiker Henning Frandsen om de kvinder, der i første halvdel af 1900-tallet havnede på samfudets bund som foragtede, enlige mødre, kaldet faldne kvinder. Foredraget når også længere tilbage i historien - hvor samfundets behandling af de stakkels kvinder bestemt ikke var bedre.


FÆLLESSANGS BETYDNING
Et musikalsk foredrag v/sangcoach Louise Svane.
Der sættes fokus på fællessangens betydning for dansk kulturforståelse og fællesskabsfølelse. Foredraget krydres med fællessange og tips/tricks til at få stemmen til at slappe af og lyde godt. 

 

  

 

   

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted     Pris
910097
tor 07-02-19 10:00
Thyborøn Havn
          
          
Kr. 495
910099
tor 07-02-19 13:00
Bækmarksbro
          
          
Kr. 495
910098
fre 08-02-19 10:00
Holstebro
          
          
Kr. 495