Sprog

Fransk konversation

Du har haft et par års fransk, -måske en gammel HF, studenter- eller handelseksamen, men du kan godt føle dig lidt rusten, og der er også lidt grammatik at støve af. 

Du vil gerne træne i en hyggelig gruppe af folk med samme interesse som dig.
Du har lyst til at kunne samtale på fransk og til at følge med i, hvad der sker i Frankrig aktuelt.

Vi arbejder som oftest med korte dokumentarfilm, der er undertekstet på fransk. Vi får også udleveret ca en side pr gang, hvor der er link og tekst og gloser til den film, vi arbejder med. Det er så lektierne til næste gang.
Vi læser, forstår og samtaler med udgangspunkt i øvelser og strukturer, som jeg har forberedt til jer.

Det bliver indrettet efter deltagernes ønsker og behov. Det skal være ok at prøve det hele, og ok at man selvfølgelig kommer til at lave fejl undervejs.

Jeg har også relevant grammatiktræning, sange og foredrag på fransk til jer, ligesom I har mulighed for at være med i min lukkede facebookgruppe, hvor jeg deler materiale, jeg har forfattet eller opslag, der kan inspirere franskinteresserede. Det er tekstede sange, artikler, madopskrifter eller måske tips til rejser, film eller bøger, gruppens medlemmer ønsker at dele.

Selvfølgelig skal deltagerne blive dygtigere til at tale og forstå, men formålet med mit materialevalg og min metode er også, at deltagerne skal føle sig hjemme og genkende det Frankrig, de møder, når de tager derned.

Du er velkommen til at bede FOF om mit mobilnr, hvis du har brug for at høre mere.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
922202
tor 19-09-19 19:00
Struer
Maria Jakobsen
10 gange
Kr. 860
912202
tor 10-01-19 19:00
Struer
Maria Jakobsen
10 gange
Kr. 830