Sprog

Fransk - Niveau 3

Holdet læste sidste år bogen Début 1, så deltagerne kan tage kontakt på fransk, fortælle om sig selv og klare diverse dagligdags situationer på et enkelt fransk, hovedsageligt i nutid.. Vi har lyst til at blive flere, og  tager individuelle hensyn, så det er let at springe ind. Det er alt nok at bruge en halv time på at forberede sig pr gang. 
Første mødegang har jeg fotokopier med til nytilkomne. Både Lemvig boghandel og bibliotek kan have bogen ”Début 2” hjemme på få dage. Der bliver højst 20 kroners udgifter til kopier, når vi har bogen, der indeholder de tekster, gloser og den grammatik, vi skal bruge. 
Derudover bruger jeg nettet, der byder på gode, gratis øvelser, aktuelle nyheder og sange med undertekster. 
Du kan også blive optaget i min lukkede facebook-gruppe ” vive la France” hvor jeg deler materiale, jeg har forfattet eller opslag, der kan inspirere franskinteresserede. Det er tekstede sange, artikler, madopskrifter eller måske tips til rejser, film eller bøger, gruppens medlemmer ønsker at dele.
Det fransk, jeg underviser i, skal føre til, at du får mere ud af Frankrigsrejsen her og nu, - og at du får et grundlag for at bygge ligeså meget ovenpå, som du måtte have lyst til. 
Bed FOF om mit mobilnummer, hvis du har behov for at høre mere
Au revoir à Lemvig?