Foredrag


Anne B. Ragde - Berlinertrilogien

Onsdag den 25. september kl. 19 på Biblioteket

Anne B. Ragde er en af Norges mest populære forfattere. I Danmark er hun mest kendt for serien ”Berlinerpoplerne”. Serien har solgt over 3 millioner eksemplarer både her i Norden og i mange andre lande. Den 6. bog i serien udkommer til november og ventes med spænding af seriens læsere. Vi glæder os til at præsentere en international anerkendt forfatter. 

Foredraget foregår i samtale med Cand. Mag. i litteratur Charlotte Kastberg Kæseler. Samtalen vil også komme til at handle om Anne B. Ragdes øvrige forfatterskab. Foredraget foregår på dansk og norsk.

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 125 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder, Foreningen Norden Odder og Odder Bibliotek

 

 

Mød Maren Uthaug - tegner, blogger og forfatter

 

Onsdag den 2. oktober kl. 19 på Odder Gymnasium

Maren Uthaug er blandt andet kendt for sin stribe i Politiken "Ting jeg gjorde". Striben har hun tegnet siden 2013. Siden 2009 har hun desuden drevet Marens blog, der dagligt besøges af 120.000 læsere. Hun har derudover skrevet en række humoristiske selvhjælpsbøger samt romaner, hvoraf den seneste, ”Hvor der er fugle”, vandt DR Romanprisen i 2018.

Første halvdel af aftenen live-tegner Maren Uthaug fragmenter af en livshistorie til tonerne af klassisk musik med alt, hvad sådan én rummer af glæder og sorger og ikke mindst: Humor. Det skulle efter sigende være helt magisk. I aftenens anden halvdel fortæller hun om sin seneste roman, svarer på spørgsmål og signerer bøger.

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk Billetpris ved indgangen 125 kr. (med forbehold for udsolgt).


Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Litteraturkoncert - “Halfdan, Morten og mig”

Onsdag den 11. september kl. 19 på Biblioteket

“Halfdan, Morten og mig” er bygget op omkring 3 danske digtere. En meget kendt, en knap så kendt, og en nærmest ukendt – Halfdan Rasmussen, Morten Nielsen og Gorm Bull. Koncerten en poetisk rejse med plads til både tårer og grin, fremført af to musikanter med noget på hjerte.

Duoen Bull&Hjorth består af:
Palle Hjorth, der i 2015 blev kåret som Årets Musiker af de danske kritikere. Han bevæger sig i et hav af musikalske sammenhænge, lige fra Povl Dissing til Poul Krebs, og fra Peter Sommer til Savage Rose.
Gorm Bull
er en sangskriver fra Viborg, der har skrevet bunker af sange til sig selv og andre bl.a. Souvenirs og Melodi Grand prix. Han er desuden bagmand til sangen ”Danmarks Jernhårde ladies” fra EM-håndbold 1994.

Bull&Hjorth har udgivet CD’erne “Halfdans 1-2-3 - Noget om voksenliv” og senest “Mit Liv er alles - Morten Nielsen med tidens stemmer” fra 2018.

Billetter á 75 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk Billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek