Foredrag

Thomas Korsgaard
Onsdag den 3. oktober kl. 19 på Odder Bibliotek

Thomas Korsgaard debuterede i 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”. En delvis selvbiografisk roman om en fattig opvækst på en landejendom i udkantsdanmark lidt uden for Skive.

Nu er han aktuel med efterfølgeren ”En dag vil vi grine af det”. Hvad sker der, når en familie i underskud pludselig kommer til penge? Bliver alt nu godt på den lille landejendom for enden af den lange grusvej? Kom og hør Thomas Korsgaard fortælle om sit forfatterskab.


Billetter á 75 kr. + gebyr kan købes på
www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek. Thomas Korsgaard

 

Forfatterforedrag med Sara Blædel 

Onsdag den 7. november kl. 19 på Odder Bibliotek

 

Sara Blædel er en af Danmarks mest succesrige krimiforfattere. Hendes bøger er udkommet i 34 lande og har solgt 2,3 millioner eksemplarer alene i Danmark. Sara Blædel er ”mor” til serien om Louise Rick og ”Bedemandens datter”. 3. del af ”Bedemandens datter” er lige på trapperne.

Kom og hør Sara Blædel fortælle om sit omfattende forfatterskab.


Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på
www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 120 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde med Odder Bibliotek.

Sara Blædel

Jesper Steinmetz: Mit liv som USA-korrespondent
Tirsdag den 13. november kl. 19 på Odder Gymnasium

Jesper Steinmetz har i over 7 år været TV2s mand i USA. Han har rapporteret fra 48 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer og rykket ud midt om natten, når der igen har været masseskyderi et sted i det enorme land.

Jesper Steinmetz har et indgående kendskab til amerikanerne og til, hvordan det kan være, at de har valgt en mand som Donald Trump til at sidde på landets mest magtfulde post. Gennem sit job har Steinmetz mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende.

TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag om livet som korrespondent, om valget af Trump til præsident, og om, hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.


Kom og få et unikt indblik i den amerikanske situation sammen med én af Danmarks dygtigste korrespondenter.


Billetter á 125 kr. + gebyr kan købes på
www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 150 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde med Odder Bibliotek.

Jesper Steinmetz