Fødsel - før og efter

Forælder / barn - yoga 4-6 år

Forælder / Barn Yoga (4-6 år) 

Yoga betyder at forene (krop og sind). Yoga er en motionsform uden konkurrence, hvor alle er lige.

Yoga skal være sjovt, og på holdet vi vil via åndedrætsteknikker, og yogaeventyr lege os gennem øvelserne. Øvelserne vil også kunne bruges derhjemme og du vil få redskaber til f.eks. at få dit barn til at falde til ro/ sove samt at håndtere forskellige følelsesudbrud.

Yoga er bl.a. med til at koordinere barnets bevægelse. Desuden styrkes muskler, udholdenhed og smidighed hvilket er medvirkende til en god kropsbevidsthed. I yoga bliver alle sanserne aktiveret og bl.a. balancen styrkes, således, at man kan gynge, vugge og trille uden at blive svimmel. I forbindelse med udvikling af sociale relationer, er det netop vigtigt for barnet at kende sin egen krop, så det har mod på at deltage i forskellige lege, som f.eks. tumlelege, med andre børn. Gennem yoga vil barnet kunne lære at finde indre ro samt styrke sin empati og forståelse for andre.

Åndedrætsøvelserne er med til at justere indre stemninger og derigennem bl.a. at skabe afløb for følelsesmæssig pres, få ro på nerverne, skrue op for den positive energi samt at blive bedre til at koncentrere sig. 

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
lør 26-11-16 10:00
FOF Odense
Lene Birkholm Lindkvist Hjort
9,3 lekt.
Kr. 490