Foredrag | Debat

Smag havets hemmeligheder

Smag på fremtidens forunderlige fødevarer  

Kom og bliv udfordret og forundret med smage fra de danske farvande og verdenshavene. Med viden om smag og mad som værktøj og gennem øjenåbnende smag-selv-forsøg vil lektor i gastrofysik Mathias Porsmose Clausen og ph.d.-studerende Mie Thorborg Pedersen fra SDU gøre dig klogere på havets uudnyttede ressourcer og havets smage. Uudnyttede ressourcer, der kan være vejen frem for at imødekomme nogle af de udfordringer, der følger med klodens stigende befolkningstal og klimaforankringer. Udfordringer, der kræver, at vi genovervejer vores spisevaner og ser på mere bæredygtige alternativer.

Men hvordan gør man f.eks. vandmand, blæksprutter og tang velsmagende? Mød op, bliv klogere og smag!

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
80125
tir 09-10-18 19:00
FOF
FOF
1 lekt.
Kr. 80