Kreativ fritid

Mindful akrylmaling begynder/let øvede - Middelfart

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at komme i kontakt med dit inderste, og de kreative sider der bor i os alle.

Med vægten lagt på det mindfulde akrylmaleri inviteres du til at lægge hverdagens travlhed og gøremål væk i et par timer, og træde ind i en forunderlig verden af farver og former. Kurset er for dig der er nybegynder eller har snuset ganske lidt til maleriet - eller måske deltog i kurset sidste vinter, og ønsker at forsætte din personlige kreative udvikling.

Som optakt til maleprocessen vil vi gennem enkle mindfulness- og meditationsøvelser finde inspiration og lytte indad til vores intuition.

Du vil blive taget ved hånden fra starten gennem konkrete oplæg, som du har mulighed for at bruge som afsæt til dit maleri. Elementær farvelære og maleteknikker vil blive gennemgået, og du vil løbende blive guidet i din personlige maleproces. Der vil være masser af tid til at eksperimentere. Via diverse maleredskaber og teknikker skal malingen sprøjtes- og dryppes på, skrabes på og tørres af igen. Vi vil afprøve effekten af tykke lag, tynde lag - mange lag.

Har du længe gået med lysten til at sætte farver på lærredet, men ikke rigtig fået gjort det endnu, så har du muligheden nu.

Der må påregnes ca., kr. 200,- til materialer (afregnes med underviseren)

Medbring to lærreder på min. 40x40 og max 80x80 cm.

Jeg stiller farver og pensler mv. til rådighed