Kreative kurser

Fotokursus - udvidet v/ Henning Østergaard Rix

FOF fotokurser

Digital fotografering - udvidet 

Udvid dit kreative arbejde med digitalt spejlreflekskamera (DSLR). Eendagskursus med du mulighed for at fordybe dig i dit DSLR kameras kreative programmer med hjælp fra en professionel fotograf. 

Hvad enten du brænder for at tage billeder af natur, portrætter, bevægelse, arkitektur eller noget helt femte, vil du via praktiske opgaver sammen med en instruktør kunne forbedre dit fotografiske arbejde. Vi starter dagen med lidt grundlæggende teori, således vi alle er helt med på, hvordan kameraet skal indstilles til de forskellige typer af billeder. Herefter går vi ud og leger med kameraerne og du har her mulighed for at få hjælp og gode råd fra instruktøren. 

Når vi har været ude kigger vi på et par af billederne og snakker om hvordan billedet er lavet, hvad fortællingen i billedet er, samt hvad man kunne have gjort for at gøre billedet endnu bedre. 

Medbring dit kamera og evt. stativ, flash m.m. Du vil på kurset blive opdateret på viden omkring teknik, komposition, korrekt eksponering, historiefortælling m.m. Kurset er et udvidet DSLR kursus og forudsætter at kursisten har stiftet bekendtskab med kameraets manuelle indstillingsmuligheder.

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
søn 09-10-16 10:00
FOF Odense
Henning Østergaard Rix
7 lekt.
Kr. 400
søn 27-11-16 10:00
FOF Odense
Henning Østergaard Rix
7 lekt.
Kr. 400