Kreative kurser

Fotokursus v/ Christian Petersen

Sådan bruger du dit kamera – og tager flotte billeder!  

v/ reklame-, mode og madfotograf Cristian Petersen

Få styr på dette via et kursus i grundlæggende viden om brugen af dit kamera og grundlæggende praktisk og teoretisk viden om at tage det perfekte foto. Dette kursus henvender sig til dig, som er begynder eller hidtil har opereret på hobbybasis. Du har et spejlreflekskamera og en bærbar computer. 

Kurset køres af den erfarne reklame- mode og madfotograf Christian Petersen som er uddannet fotograf og 15 år med egen virksomhed. Der vil blive undervist i alle de grundlæggende teknikker samt praktisk viden om foto. Undervisningen veksler mellem teoretisk og praktisk undervisning og evaluering af billeder taget på kurset. Noget af tiden vil blive brugt på studie hvor der vil være mulighed for at bruge forskellige lampetyper. 

Lær at bruge dit kameras funktioner, lær at tage portrætfotos, udendørsfotos, og billeder i flash og dagslys samt aftenfotos. 

Der vil også være fotoshoot på fotografens studie i Odense. Du lærer desuden de mest elementære billedredigeringsværktøjer. Det er ikke en forudsætning, at du har photoshop, men du skal have adgang til en bærbar computer med et helt basalt billedredigeringsprogram. 

Se mere på www.christianpetersen.dk.  

Vel mødt og husk – at forudsætningen for at deltage i dette kursus er bare, at du rigtig godt kan lide at fotografere og gerne vil lære mere om det!