Mad | Brød | Vin

Intro til fermentering

Introduktion til fermentering hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart

Vitaminer og velsmag med fermentering  

v/ Ask Katzeff 

Fermenteret mad som surkål, kimchi, yoghurt, kombucha med mere er ikke bare supersunde, de er også en spændende måde at føje nye komplekse smagsnuancer til vores madlavning. Fermenteret mad er sprængfyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og gavnlige bakterier, der øger vores sundhed og booster vores immunforsvar. Og så er de også proppet med smag og umami, der kan give det meste mad et lækkert pift. Det kan måske lyde svært tilgængeligt, men det er lettere end man tror, og glæden ved processerne og ikke mindst belønningen er stor.

Lær de forkellige grundteknikker og smagskombinationer

På dette kursus skal vi lære fermenteringens grundteknikker, smagskombinationer og de muligheder fermentering byder på i vores hverdagskøkken. Vi skal lære at lave klassisk sauerkraut og koreansk kimchi, vi skal lave chutney og chilisovs, og lave fermenterede drikke som kombucha og tepache.  

Prisen er inkl. råvarer. Medbring 3 rene 1-liters patentglas og et par syltetøjsglas.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
101022
lør 29-02-20 10:00
FOF Vindegade 74
Ask Katzeff
5 lekt.
Kr. 515
93022
lør 23-11-19 10:00
FOF Vindegade 74
Ask Katzeff
5 lekt.
Kr. 515