Mad | Brød | Vin

Masterclass - finere madlavning

Finere madlavning

Masterclass i finere madlavning – ulige uger

v/ Karsten Hansen  

Friske råvarer – tilberedt lige før de skal spises. Det er måden at gøre det på!

Kurset tager udgangspunkt i torvekøkkenet, hvor de klassiske tilberedningsmetoder danner basis for finere madlavning med et tvist af det moderne, lette og elegante internationale køkken. Kombineret med fantasi, de nyeste tendenser i kokkeverdenen, klassiske tilberedningsmetoder, billige cowboy-tricks og fede fiduser, der får resultatet til at blive i top hver gang. Hver gang laver vi en eller to retter, som serveres med drikkevarer til.

Kurset gennemføres som et mesterlæreforløb, hvor underviseren guider kursisterne igennem opskrifterne både teoretisk og praktisk. Kurset henvender sig både til øvede ”kokke” og nybegyndere. 

Materialeudgifter pr. gang kr. 200,- pr. deltager, som afregnes direkte med underviseren, der er kok og kogebogsforfatter.

 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
81008
ons 26-09-18 18:30
Næsby Skole
Karsten Hansen
24 lekt.
Kr. 1210