Mad | Brød | Vin

En aften i Dansk Vestindien

Det danskvestindiske køkken - forførende lækkert 

v/ Sean E. Deering og Lene Deering Spanggaard

Tag med til øerne Skt. Thomas, Skt. Croix og Skt. John i det gamle Dansk Vestindien! Køkkenet har rødder i både Afrika, USA, de andre caribiske øer og såmænd også Danmark. Blandt de mere eksotiske ingredienser på menuen denne aften er madbananer og annatofrø, der giver maden en smuk rød farve, og til dessert skal vi naturligvis have redgrout - ja, rødgrød - som for længst er tilpasset lokale ingredienser og smagsløg. Hen over gryderne bliver der også tid til en snak om livet i Dansk Vestindien, hvor den ene af underviserne kommer fra (engelsktalende).







Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
91040
fre 08-03-19 17:30
FOF Vindegade 74
Sean E. Deering
5 lekt.
Kr. 445