Mad | Vin | Brød

Finere madlavning

Finere madlavning

Finere madlavning - hver 2. uge

Friske råvarer - tilberedt lige før de skal spises. Det er måden at gøre det på.

Kombineret med fantasi, de nyeste tendenser i kokkeverdenen, klassiske tilberedningsmetoder, billige tricks og fede fiduser, der får resultatet til at blive i top hver gang.

Hver gang laver vi en eller to retter, som serveres med drikkevarer til. 

Vi tager udgangspunkt i Torvekøkkenet, hvor de klassiske tilberedningsmetoder danner basis for finere madlavning. Med et tvist af det moderne, lette og elegante internationale køkken. 

Kurset henvender sig både til øvede ”kokke” og nybegyndere. 



Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
ons 14-09-16 18:30
Næsby Skole
Karsten Hansen
24 lekt.
Kr. 1135
ons 21-09-16 18:30
Næsby Skole
Karsten Hansen
24 lekt.
Kr. 1135