Sprog

Giv dig selv en bedre ferieoplevelse, få større udbytte af forretningsrejsen eller mød de lokale på deres modersmål. 

Lær sprog og oplev, hvordan en ny verden åbner sig. Smilene bliver bredere og hjælpsomheden større, når du møder den lokale befolkning på deres eget modersmål. For sprog åbner døre.  Og det gælder uanset om du er på storbyferie eller bor ude i en lille andalusisk bjerglandsby. Folk bliver glade for, at du har brugt tid på at lære deres sprog.

Hos FOF kan du vælge mellem de fleste af verdens hovedsprog – vi har noget for både begyndere og øvede. Samtidig med, at vores dygtige undervisere lærer dig sproget, giver de dig også et interessant og udbytterigt indblik i kulturen og samfundet i det land, som du vil besøge. Alt sammen i et hyggeligt samvær med andre, der har samme interesse som dig. På de næste par sider, kan du få et overblik over de mange muligheder og læse mere om de enkelte kurser.

Bøger og materialeudgifter 
På alle hold må der forventes udgifter til bøger og kopier. På første mødegang får du at vide, hvilken bog, der bruges i undervisningen. Udgiften til bøger varierer indenfor de forskellige sprog. Ønsker du nærmere information omkring udgiftsniveauet, henviser vi til holdets underviser. Du er også velkommen til at få en snak med underviseren, hvis du er i tvivl om, hvilket niveau, du skal vælge.  


Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Skønne Italien
Sprog

Italiensk

Sprog

Japansk

Sprog

Kinesisk

Sprog

Latin

Lær portugisisk hos FOF i Odense
Sprog

Portugisisk

Turister i spansk katedral
Sprog

Spansk

Sprog

Tysk