Sprog

Engelsk

Lær engelsk, så du kan begå dig over det meste af verden

Har du brug for et engelskkursus for at genopfriske sproget inden rejsen? Vil du udvikle dit ordforråd, blive bedre til at forhandle på jobbet eller arbejde i udlandet? Årsagerne kan være mange, men fælles for vores undervisning i engelsk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart er, at du lærer sproget på et niveau, der matcher dine behov.

Fra engelsk for begyndere til engelskundervisning på højt niveau.

Hvilket engelskkursus og niveau skal jeg vælge?

Vi tilbyder engelskundervisning for begyndere og let øvede, som gerne vil have genopfrisket sproget helt fra bunden. På disse engelskkurser lægger vi især vægt på ordforrådet, udtalen og den mest nødvendige grammatik.

Vi har også engelskundervisning for de mest øvede. På disse kurser vægter vi især talefærdigheder, small talk og mindre grammatiske øvelser. Endda tilbyder vi et engelskkursus, hvor vi læser længere tekster og diskuterer det litterære og faglige.

Find dit kursus nedenfor og følg den nemme online guide. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i engelsk, er du også velkommen til at kontakte os på mail info@fof-odense.dk eller på telefon 66 11 68 45.