Sprog

Fransk 1 - 2

Franskundervisning for dig, der har lidt kendskab og gerne vil lære mere

Fransk 1 - 2

Dette kursus er en fortsættelse af begynder kurset og henvender sig derfor til deltagere, der har en lidt kendskab til det franske sprog og nu ønsker at lære mere. 

Vi vil selvfølgelig genopfriske det vi allerede har lært. Der lægges specielt vægt på det kommunikative, og vi arbejder grundigt med den franske udtale, som det er så vigtigt at få styr på. 

Vi vil fortsætte arbejdet med lærebogen : Début 1 og der vil stadig blive lagt vægt på samtalen på fransk som værende det vigtigste, vi vil derfor gennem små kommunikations øvelser træne netop dette at kunne udtale sproget og kommunikere på fransk i enkle dialoger til brug i de situationer, der opstår på restauranten, på caféen, på markedet eller ved køb af en métro billet. 
Kort sagt, målet med dette kursus i fransk, er at kunne klare dagligdags situationer. Ferien og den lette samtale bliver lidt sjovere, når man kan begå sig bare en smule på fransk.      

Kendskab til lærebogen Début 1 er ikke en forudsætning for at kunne følge kurset. Deltagere med anden baggrund, kan stadig nå at følge med. 
Grammatikken stjæler ikke billedet, dog vil en basis grammatik blive gennemgået. Holdnummer: 92502
Periode: 18-09-19 til 15-01-20
Onsdag 13:00 - 14:50
14 gange
Underviser: Gitte Madsen
Sted: FOF Vindegade 74
Pris: kr. 1405
pen/eft.løn/stud kr. 1320