Udflugter

Guidet gåtur til Æbelø

Vandretur gennem vandet til Æbelø 

Tag med på en skøn dagstur til fods til smukke, smukke Æbelø! Selve gåturen derover - heraf en del ad ebbevejen - er i sig selv en stor del af oplevelsen. Fra start til slut er du i trygge hænder sammen med vores kyndige guide, der har været bestyrer på øen i tre år. Dagen byder på et væld af dejlige naturoplevelser og spændende historier fra øen, der i dag er øde. Er du fotoentusiast, er der masser af gode fotomuligheder dagen igennem.

Turen er lagt, så vi er af sted på en dag, hvor der er højvande midt på dagen. Dette betyder, at der er god tid på Æbelø, og at du ikke kommer til at gå i for meget vand, hverken på udturen eller på hjemturen. Afstanden fra vores mødested på parkeringspladsen ved Lindøhoved over til Æbelø er ca. 4 km., heraf er ca. 1,5 km. ad ebbevejen. Fremme på Æbelø går vi en rundtur på ca. 8 km, dvs. den samlede gådistance er ca. 16 km. Turen er således ikke egnet for gangbesværede.

Mødested
Parkeringspladsen på Lindøhoved kl. 9.30. Vær opmærksom på, at vi går præcist pga. tidevandet! Vi er retur på Fyn senest kl. 19 (på ekstraturen den 14. august mellem 18-19.)

Hvad skal du have med?
Nærmere informationer om alt det praktiske får du senest 4 uger inden turen.

I tilfælde af dårligt vejr

Tre dage inden turen tager guiden bestik af vejret baseret på de aktuelle vejrudsigter. Skulle vi være så uheldige, at det bliver dårligt vejr/for megen blæst, vil turen den blive udsat til fredag den 29. juni (på ekstraturen den 14. august er alternativ dato mandag den 13. august.) 

Tilrettelagt udenfor Folkeoplysningsloven. Foto: Suzette Frydensberg.