Kursus i Molivos, Grækenland

Kursus i Molivos, Grækenland

Underviser Margit Birch Andersen - massagelærer/healingsterapeut.

Hvad drømmer du om?

Hvilke drømme og ønsker har du for dit liv?

Hvad er det, du brænder for?

Hvad får dit hjerte til at synge og din ånd til at danse?

Hensigten med dette kursus er at bringe dig i kontakt med den, du i sandhed er!

Når du lever i overensstemmelse med din sande natur, dine personlige behov og sande værdier - når du lever på en måde der inspirerer og nærer dig - når du bruger dine unikke evner og talenter - når du lytter til kærlighedens indre stemme og følger dine drømme, så lever du i kontakt med den du i sandhed er.

Blot ved at være den du i sandhed er og gøre det, du elsker, yder du et uundværligt og betydningsfuldt bidrag til universet.

Kurset er baseret på positiv psykologi og lykkeforskning.Vi vil fokusere på vores positive livsoplevelser og bevidst livserfaring.Vi arbejder i en atmosfære af følelsesmæssig åbenhjertighed.

Vi vil gøre status i vores liv, og vi vil arbejde med afdækning af vores ”Sjæleprofil”: Vores personlige behov, vores sande værdier og vores unikke evner og talenter.Vi vil lægge strategier og sætte mål for vores fremtid. 

Undervisningen foregår udendørs i en lille pinjeskov, her er en vidunderlig duft, en ideel blanding af sol, skygge og en frisk brise.Vores arbejdsredskaber er: Reflektioner, musikmeditationer, visualiserings- og kanaliseringsøvelser, tegning/ maling, dans og bevægelse.

Så skal vi nyde den græske sol, sommer og saltvand!

Efter undervisningen, er der tid til siesta, vandreture gennem olivenlundene eller en eftermiddagstur til stranden, nyde solen og vindens kærtegn af din krop, lade det blå-blå hav omslutte, køle og rense dig. En lise for krop og sjæl!

Indkvartering 

Vi skal bo på et lille hyggeligt pensionat lige i hjertet af Molivos. Fra pensionatet er der udsigt over havet og i horisonten står bjergene som blå tinder så langt øjet rækker.

Molivos er en af Grækenlands smukkeste landsbyer, den ligger på den nordlige del af øen Lesbos. Byen er bygget på en bjergskråning med en gammel bysantinsk-genuesisk borgruin på toppen. Herfra er der en fantastisk udsigt over det Ægæiske hav. De brostensbelagte små stræder snor sig ned af bjergsiden, hvor de idylliske tyrkisk inspirerede bygninger, ligger side om side.

Her er det virkelig en oplevelse at gå på opdagelse. Husene ser ud som for 300 år siden og er alle fredet. Stikse regler sikrer, at bygningerne bevares og restaureres efter traditionen. Moderne byggeri og hoteller er bandlyst i de små gader.

Praktiske oplysninger:

Undervisningen foregår fra kl. 9 til ca. kl. 12. Søndag er fridag.

Der vil være tilbud om to aftenarangementer: Tur til Efterlou hvor vi bader i de varme kilder og tur til nabobyen Petra, hvor vi går de 114 trappetrin op til Maria kirken efterfulgt af middag på kvindekooperativets taverna.

Forplejning og udflugterer ikke inkluderet i prisen.

Kursus: 20 lektioner kr. 1.500,00 - indbetales til FOF ved tilmelding.

Indkvartering på dobbeltværelse kr. 950  - eneværelse kr. 1350.

Flybillet ca. kr. 3000 forbehold for ændringer i flypriser.

Endelige priser oplyses ved tilmelding og bookning af rejse. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
18749
tor 06-09-18 00:00
Margit Birch Andersen
20 lekt.
Kr. 1500