Seniorhøjskole

Seniorhøjskole med 5 foredrag

Foredrag efterår 2017:   

Alle dage (onsdage) 2 timer fra kl. 9.30 - 11.30. 
Morgenmad som sædvanlig fra kl. 9.15.
Af hensyn til indkøb, så husk venligst at tilmelde dig.  
Pris kr. 350,00 for alle foredrag. Kr. 80,00 for et enkelt foredrag. 
Sted: Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj.  

25.10.17 - Michael Ring - Fortæller om Stelton 

I 2003 blev Michael Ring fyret fra Georg Jensen af en ny bestyrelsesformand på trods af gode resultater. Efter to uger på sofaen fik han replikken fra sin 16-årige datter: "Far du kan blive liggende eller rejse dig op - det er dit valg." Et par måneder senere satte familien alt på rødt - selv hunden var pantsat - og familien købte 50% af Stelton (vi havde ikke flere penge og aktiver at pantsætte). Idag er Stelton 100% ejet af familien - 4 gange større. Det kunne lykkes p.g.a., at den tidligere ejer Peter Holmblad havde passet godt på brandet Stelton og familien troede på deres far og hårdt arbejde. 

01.11.17 - Mogens Bentsen - Fortæller om Sidinge Gårdbutik. 

Navnet Sidinge er en af Danmarks ældst kendte stednavne og betyder de fastboende. Sidinge landsby har gennem tiderne forandret sig. Der findes nu kun hobbydyr i Sidinge og alle beboerne ernærer sig ved andre jobs og dem, der har jord driver det i den sparsomme fritid.Sidinge Gårdbutik er opstået under disse forandringer gennem 3 generationer. 

08.11.17 - Kurt og Per Kragh - Kriminalitet i Odsherred- og andre steder.... 

De to brødre, Kurt og Per, fortæller om oplevelser fra et langt politiliv. Kurt er pensioneret fra politiet, men er særdeles aktiv med bl.a. forfatterskab til 2 bøger om sin tid med drabssager i Rejseholdet. Per er stadig tjenestegørende i den lokale politikreds og arbejder med forebyggelse, men har mange års erfaring fra Kriminalpolitiet, bl.a. i Nykøbing Sj. Oplevelserne krydres med lidt private refleksioner. 

15.11.17 - VI HOLDER FRI. 

22.11.17 - Poul Erik Sandberg - Historien om Fulton. 

"FULTON" - historien om en 3-mastet Marstallerskonnert - dets skippere - skibsprojektet med den legendariske skipper Mogens Frohn - drengene ombord, og i land på "Søfartsskolen" - Postgården i Assens. 

 29.11.17 - Jens Hjorth Hansen - Asnæs i gamle dage - til nu.

Bibliotekar Jens Hjorth Hansen fra Odsherred Lokalarkiv vil fortælle om Asnæs og dens historie baseret på Erling Olsens bøger.Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
17945
ons 25-10-17 09:30
Nykøbing Sj.
Bestyrelsen FOF Odsherred
10 lekt.
Kr. 350