Foredrag

Peter Geisling

Hvad sker der i din hjerne, når du står i en grøn bøgeskov?
Og hvorfor er det vigtigt, at børn får masser af Vitamin N?

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling har samlet den seneste forskning om sammenhængen mellem natur og sundhed. I foredraget får du gode råd til, hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod eksempelvis stress og tristhed. Naturen giver os i det hele taget ro og tid til at reflektere over livet. Det er vigtige mentale vitaminer – også for vores børn, der vokser op med iPad’en som elsket legekammerat, samtidig med at de er langt mindre ude i naturen end tidligere generationer.
Foredraget er desuden en stærk, personlig og inspirerende fortælling om Peter Qvortrup Geislings barndom i den nordjyske natur og hans ønske om at plante naturglæde og ro i sin lille datters sind. Og du får også hans vildeste naturoplevelse og det bedste brev, han nogensinde har fået.
”Humor skal jo også være sundt, så jeg har også nogle helt særlige historier med fra tv-konsultationen”, fortæller tv-lægen, der har været vært på blandt andet Lægens bord, Diagnose Søges og er nu på TV Avisen og vært på DRs Sundhedsmagasinet.

Arr. i samarbejde med LOF Østfyn
Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tor 25-10-18 19:30
Langeskov
Peter Qvortrup Geisling
1 gange
Kr. 100