Mor og barn

Baby Massage

Alder på barn: 2mdr – 1 år

Kom og lær at give din baby massage.

På holdet vil vi have fokus på ro og nærvær. Blid massage er en god måde at skabe nærhed og kontakt med din baby. Samtidig giver det dit barn velvære og skaber sundhed.
Berøring og bevægelse er af afgørende betydning for udviklingen, af dit barn, både fysisk og psykisk. Dit barn oplever nemlig verden gennem kroppen. Massagen kan være med til at få dit barn til at føle sig set og elsket. Det giver barnet tryghed. Gennem massagen udskilles kærlighedshormonet oxytocin, i kroppen, som har rigtig mange gode egenskaber. Det er bl.a. med til at skabe ro og balance i kroppen. Det virker smertelindrende og kan være effektivt, hvis dit barn døjer med maveproblemer. I vil lære simple håndgreb til brug derhjemme.
Selve massagedelen vil ikke vare mere end 1 time, da de små ikke kan holde til mere massage. Der vil altså være god tid til amning, skiftning eller hvad der måtte være behov for. Der vil være gentagelser fra gang til gang.
Jeg er jordemoder og vil inddrage noget af min viden om tilknytning, babyer og moderskab fra mit fag.

Medbring: 2 håndklæder, noget barnet kan ligge blødt på. fx dynen eller andet underlag, parfumefri massageolie (enten babyolie eller vegetabilsk olie - fx mandelolie, tidselolie, avocadoolie, kokosolie, abrikoskerneolie mm.).


Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tor 20-09-18 10:00
Kerteminde
Ronja Lisa Snitkjær Meier
4 gange
Kr. 450