tidligere_hold

Tegning for livet

Når man først tegner regelmæssigt, ser man tingene omkring sig med nye øjne. Kører man hen ad gaden, studerer man perspektivet og hvordan det ændrer sig når man bevæger sig ind i “billedet”. Ser man på en blomstrende syren, tænker man på skyggerne, hvor man ellers kun lægger mærke til blomsterne - og duften! Uden skyggerne, vil en tegning af syrenen virke forkert - de er nøglen til succes! Disse og mange andre aspekter vil fylde en del i kurset.

Det er et klassisk tegnekursus med vægt på at finde dit eget udtryk, samtidigt med, at du lærer at se proportioner, perspektiv, balance i billedet, om forskellige tegneredskaber og teknikker, og meget mere. Vi tegner så vidt muligt fra opstillede genstande og rigtige ting, landskaber og mennesker, men bruger også fotos. Tegning er det første trin når man skal male et billede, og man får mere ud af at male hvis tegningen er god. Derfor tager mange malere et tegnekursus! Man kan også “male” med pastelkridt, hvor farverne kan blandes på papiret. Kurset er bredt og kan rumme både nybegyndere og øvede.

Husk: madpakke, termokande med kaffe/the  

Materialer: A3 tegnepapir, komprimeret trækul, viskelæder til trækul, bløde blyanter, pastelkridt. Hvis du vil, tag det med, du har i forvejen, og vi kigger på materialerne første gang.

Spørgsmål til kursets indhold kan stilles til underviseren på tlf.nr. 51 31 75 70 eller på lucybergstrom@gmail.com