Madlavningskurser

Fermentering

Fermentering

Kom på begynderkursus i fermentering af planter, og få indblik i en fascinerede verden af mælkesyregæring og sunde probiotiske bakterier. Fermentering er en enkel, sjov og nem måde, at skabe stor velsmag, hvor de vigtigste ingredienser faktisk er tålmodighed og knofedt. Alle kan være med! Vi masserer blandt andet kål til kimchi og kraut, laver årstidens saltlagefermenterede grøntsager og brygger kombucha, en delikat fermenteret te fra asien. Første kursusgang starter vi med en snak om køkkenhygiejne, temperaturer, tid, salt, sukker og vand, hvorefter vi går i køkkenet og laver fire forskellige fermenteringer, som vi tager med hjem. Anden kursusgang smager vi på sagerne og laver forskellige retter med dem, så vi kan se hvordan de kan bruges i praksis. 

RÅVAREUDGIFTER på 175, kr er inkluderet i kursusprisen.

MEDBRING fire patentglas der kan rummer præcis 1/2 liter, samt en god køkkenkniv og også gerne et skærebræt og et forklæde."


Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tir 29-01-19 18:00
Rosenlund, Niels Ebbesens Gade 7 B
Mia Skøtt Møbjerg
7 lekt.
Kr. 525