Kreative fag

Strik - for let øvede/øvede

Strik for let øvede/øvede med Vithard Villumsen

Strik for let øvede/øvede - med Vithard Villumsen - Prince of Knitting

Uanset om du har strikket i mange år og gerne vil have pudset nogle teknikker af eller have flere i din strikkeværktøjskasse, så kan du deltage på dette hold.

Over 5 gange, kommer vi til at arbejde med teknikker som kombinerer flere farver, som er uundværlige for enhver strikker og hvis der er noget, du gerne vil have (mere) styr på, så finder vi også plads til det.

Derudover bliver der mulighed for at få hjælp til at komme videre med projekter, som du er kørt fast i.

Underviser Vithard Villumsen fortæller om sig selv:

"Da jeg for nogle år siden holdt foredrag i Kyoto, blev jeg mødt af en kvinde med ordene: ”We call you knitting prince”. Den historie delte jeg efterfølgende med mine amerikanske venner, og da jeg senere på året var inviteret til at holde kurser og foredrag i USA, havde jeg nu fået titlen Prince of Knitting. Strikkeprinsen lød i første omgang lidt for prætentiøst, men efterhånden har jeg taget titlen på mig.Normalt er en prins én, der tager på eventyr, kæmper mod drager og vinder det halve kongerige. Jeg tager på udforskning i en verden af bl.a. uld, silke, alpaca og mohair. Bevæbnet med strikkepinde, kæmper jeg med og mod materialerne, for at se hvor langt, hvor meget eller hvor lidt de kan. Hvad angår det halve kongerige, så lader det fortsat vente på sig…

For mig er strik en leg, en undersøgelse af materialer og overfladers udtryk. Det er spændende og udfordrende og kan frembringe helt uventede ting. Den nysgerrighed på hvad strik kan frembringe, forsøger jeg formidle videre, når jeg holder kurser, foredrag eller er på TV."

Vithard Villumsen er desuden også kendt som meddommer i Den Store Strikkedyst sæson 1, 2 og 3 som løb af stablen i TV2 syd først regionalt men siden også nationalt på de danske lokale TV2 kanaler. Vithrad deltager bl.a også på Fanø Festival, messer i og udenfor Danmark og er en travl herre.

Læs mere på: Vithard Villumsen - Prince of Knitting.