Kulturrejser og udflugter

Festlige København - kulturrejse

København - 2018 med festlige jubilæer og masser af kultur

Festlige København - jubilæer og festfyrværkeri

8.-9. september 2018 

 

Tag med FOF på denne festlige Københavnertur, hvor bland tandet Tivolis 175 års jubilæum fejres med et fyrværkeri af et program.

I år er det 100 år siden Bjørn Wiinblad blev født og vi får fra hans mangeårige samarbejdspartner fortalt anekdoter krydret med Bjørn Wiinblads fantasifulde samling fra rejser rundt i verden.

I museet og hans atelier opleves denne sprudlende multikunstners univers. Bjørn Wiinblad lavede alt fra danske platter og teaterkostumer til guldbelagte spisestel til Shahen af Persien.

Herudover er Festlige København - jubilæer og festfyrværkeri kulturrejsen også inkl.:

  • Tivoli med jubilæumsforestillingen DIVAER I GLAS i Tivolis Glassal. Vi tager med tilbage til svundne tider, når Caroline Henderson, Cecilie Stenspil og Birgitte Hjort Sørensen genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist gennem legendariske kvindeskikkelser som Josephine Baker, Marlene Dietrich og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres hæle på den historiske scene i Glassalen.  Efter forestillingen nyder vi en lækker middag i den traditionsrige restaurant Grøften.  Og så er der tid til at gå rundt og nyde aftenstemningen i Tivoli, lytte til musikken og se de smukke lyssætninger inden vi slutter med Tivolis store velkomponerede fyrværkerishow.
  • Overnatning på 4-stjernet hotel og morgenmad
  • På rejsen hjemad gennem det smukke fynske efterårslandskab ophold på Johannes Larsen Museet. Vi træder ind i fugle- og naturkunstneren Johannes Larsens flyvende fugleunivers og ser hans enestående værker af naturen omkring Kerteminde. Som bonus ser vi særudstillingen GRØN med malerier af Christine Svane, som var Johannes Larsens søster (gift med Sigurd Svane). En engageret rundviser giver en introduktion til museet, kunsten og historien og til særudstillingen. Vi nyder udsigten med den serverede frokost i det nyrestaurerede Kaffehus, inden turen går det sidste stykke hjem.

Læs hele programmet Festlige København - jubilæer og festfyrværkeri her

For tilmelding og yderligere information kontakt: FOF Djursland tlf. 8632 5588..