Kunstkurser

Tegning for begyndere

TEGNING FOR BEGYNDERE - OPDAG VERDEN MED BLYANT OG FARVER

Har du lysten til at begynde at tegne? Så er det her et kursus for dig.
Dette begynderkursus vil især sætte fokus på tegning men også introduktion til farvelære. Hvis du har lyst, vil du få hjælp til at komme i gang med akryl- og akvarelfarver. Som
udgangspunkt vil jeg udfordre dig med stillede opgaver, men du er selvfølgelig også velkommen til at komme med ønsker til det, du har lyst til at afprøve.

Kurset er et kreativt frirum, hvor der leges med materialer og fordybelse i visuelle udtryk. Her vil du lære at undersøge verden omkring dig ved hjælp af blyant, kul, blæk og farver, og du får grundlæggende redskaber til at opbygge et billede.

Du kommer til at afprøve forskellige materialers muligheder og derigennem finde glæden ved dit helt eget kreative udtryk. Der leges blandt andet med kul, komplementærfarver, gråtoner og portrætter, og du lærer at arbejde ud fra klassiske tegneprincipper og teknikker. Vi skal beskæftige os med menneskekroppen, billedelementer som komposition, lys og skygge, og vi vil undersøge hvordan farver reagerer på hinandens tilstedeværelse.

Kurset vil give dig en bedre forståelse for det billedlige udtryk. Du vil finde glæde ved det kreative frirum. Du får individuel sparring igennem hele processen.