Randers Yoga Festival 20167

Randers danner rammen om 2 større yoga-begivenheder i sommeren 2016 - Den Internationale Yoga Dag og Randers Yoga Festival.

Weekenden byder på et varieret program med over 20 FORSKELLIGE YOGAEVENTS  og KONCERT lørdag aften med bandet DEEP BLUE efterfulgt af en YOGA-GET-TOGETHER-SPISNING. 

Derudover er der hele weekenden FORSKELLIGE STANDE med mulighed for at købe lækkert YOGATØJ OG YOGAUDSTYR, samt MAD OG DRIKKE i Remisen. 

Festivalen slutter søndag eftermiddag med en KONCERT OG FÆLLESSANG ledet af Ditte Kappel og Casandra Renosto.

 
Vi har sat os for at vise, at yoga er for ALLE: 

Kvinder og mænd, gravide kvinder og rigtige mænd, runde og smalle, ældre og børn, stive og bøjelige, raske og stressede, begyndere og meget øvede - og endda for løbere. 


Betaling for festivalbillet giver ret til forhåndsbookning af 3 stk. yogaevents pr. dag, plus koncert.

Du går så ind på den enkelte event og reserverer plads på forhånd. Alle med forhåndsbooking har naturligvis førsteret i yogalokalet.  Derefter åbnes der op for andre efter “først til mølle” princippet.

Medbring den kvittering(mail), du får for reserveringen, og vis den ved indgangen når eventen begynder.

Du medbringer desuden din samlede partoutbillet(mail)  til festivalen. Her får du i vores Informationsstand i Remisen udleveret et festivalarmbånd, som skal bæres under hele festivalen, og som giver fri adgang til alle events.

Kvittering for køb af sandwich vises i Cafèen i Remisen, hvor du får udleveret din bestilling og kan købe drikkevarer.

Kvittering for køb af adgang til “Get-together-spisning” vises i vores Informationsstand i Remisen, når vi begynder lørdag kl. 19

Bemærk:

Køb af festivalbillet på selve festivalen kr. 125

Børn under 12 år ifølge med en voksen - gratis adgang


 
Tjek allerede nu vores spændende og varierede program og book på forhånd din egen plads ved at tilmelde dig under book billet herunder, 

 
Der vil løbende blive bragt nyheder i vores Facebook og i den offentlige Facebookbegivenhed - Randers Yoga Festival