Foredrag

Anna Bogdanova og Louise Berner - stå stærkere i krop og sind

Anna Bogdanova og Louise Berner. FOF Randers

ANNA BOGDANOVA & LOUISE BERNER 

Stå stærkere - i krop og sind
Mød Anna Bogdanova og Louise Berner som gennem de seneste år har hjulpet mere end 8.000 kvinder med at knække koden til et stærkt og sundt liv.
Du vil få deres mest virksomme værktøjer til at få mere energi og overskud - også på den korte bane. Glæd dig til en aften med en masse aha-oplevelser og mulighed for at stille spørgsmål til de 2 eksperter.

Har du også forsøgt at følge med alle kostdogmerne? Ved du inderst inde godt, hvad der er sundt for dig, men får du det ikke lige gjort? Har du undret dig over, hvorfor det kan væ-re så svært? Og hvorfor kroppen nogle gange nægter at samarbejde, selvom du gør alt det rigtige?   

Så skal du møde Anna Bogdanova & Louise Berner, skaberne bag årsforløbet Uimodståe-lig. De gør op med alle dogmatiske regler for, hvad du skal og bør og har gjort det til deres speciale at gøre livsstilsændringer til noget, som alle kan finde ud af.

I dette foredrag får du et unikt indblik i deres metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder til at blive fri for skavanker, smerter, overvægt og stress. Det handler nemlig ikke om besvær-lige kostdogmer eller tidskrævende udmattende træning. Bogdanova & Louise Berner kombinerer den seneste forskning med almindelig sund fornuft og menneskelig indsigt, til en cocktail af hverdagsnemme tiltag, som skaber store forandringer, når de laves kontinuerligt.

Du vil få deres mest virksomme værktøjer til at få mere energi og overskud også på den korte bane. Der vil undervejs være øvelser, hvor du på egen krop kan mærke, at det er nemmere at slippe træthed og smerter og finde styrke og overskud, end du hidtil 
har troet var muligt.
 
Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 11-11-19 19:00
Remisen
1 lekt.
Kr. 125