Foredrag

Esben Kjær : "Døden - en overlevelsesguide"

Esben Kjær Foredrag i Randers

FOF og Randers Bibliotek byder på foredrag med radiovært, journalist og forfatter Esben Kjær. Esben har på baggrund af grundig research, et væld af interview og sin egen sorg over tabet af sin søn, skrevet bogen ”Døden – en overlevelsesguide”, som han kommer til Randers Bibliotek og holder foredrag om.
 Foredraget er en meget konkret, hands-on introduktion til, hvad man som efterladt stiller op med døden og sorgen: Hvordan man navigerer i den, hvor man kan handle, og hvor man bare skal lade sig slæbe med.

Esben Kjær vil gå så langt som at kalde danskerne sorg-inkompetente – og derfor ender vi med at famle hjælpeløst rundt i sorgen. 

Foredraget er et forsøg på at skære igennem og give de efterladte al den viden, de har brug for i én samlet pakke - en meget konkret én, for Esbens tilgang er meget praktisk og konkret, fordi det er dér handlemulighederne ligger. Den bygger dels på Esbens efterhånden meget store erfaring om død og sorg baseret dels på hans omfattende research, dels hans møde med tusinder af efterladte – og så selvfølgelig hans egne dyrekøbte erkendelser, da han mistede sin lille søn. Esben Kjær har under tilblivelsen af ”Døden – en overlevelsesguide” interviewet en lang række af landets førende eksperter indenfor forskellige aspekter af sorg, og foredraget er også fuld af deres indsigter.

Du kan bestille din billet her: Link til billetsalg 

 

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tir 19-11-19 19:00
Hovedbiblioteket Randers
Esben Kjær
1 lekt.
Kr. 100