Foredrag

Hanne-Vibeke Holst - Som pesten

Foredrag med en af Danmarks største forfattere indenfor litteratur

Bestil billetter online til foredraget på her: Hanne-Vibeke Holst foredrag

Glæd dig til at komme med en af Danmarks største forfattere på en rejse i litteraturens verden.

onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.00-21.00 på Randers Bibliotek, Store sal.

Forfatter Hanne-Vibeke Holst inviterer dig med ind i sit univers. Hanne-Vibeke fortæller om dér, hvor hun researcher, komponerer sine fantastiske historier og skaber sine spændende, stærke karaktererForedraget tager afsæt i Hanne-Vibeke Holsts seneste succesroman ”Som pesten”.Foredraget har et naturligt fokus med udgangspunkt i Hanne-Vibekes højaktuelle roman, der er centrerer om et af tidens værst tænkelige mareridt:

Et udbrud af en farlig influenza-pandemi, som tager sin begyndelse i Danmark og siden breder sig til hele verden.Glæd dig til et tankevækkende foredrag, hvor Hanne-Vibeke Holst går helt tæt på tankerne bag og sit arbejde med den anmelderroste spændingsroman om det moderne menneskes handlinger på kanten af en global katastrofe.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Randers Bibliotek og FOF Randers-Purhus-Mariager.

Om Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke, dansk forfatter og journalist har skrevet et utal af romaner og essays gennem tiden, nogle af dem er filmatiserede. Debuterede i 1980 med bogen Hejsa Majsa og Louise-trilogien til hendes 2 spænding/kærlighedsromaner for voksne, Thereses tilstand (1992) og Det virkelige liv (1994), hvor hun med humor og vid beskrev konflikten mellem arbejde og moderskab, som den formede sig for en attraktiv kvindelig tv-reporter, der har sit job og befinder sig fint med det i mændenes verden – lige indtil hun bliver gravid.

Siden har hun skrevet utallige bøger – nogle af de værker som mange kender er Min moster migræne (1999), med emnet politisk magtspil for romanen Kronprinsessen (2002), endnu et udtryk for Hanne-Vibekes evne til at beskrive tidstypiske kvindekonflikter og fortællinger om transseksualitet. Disse har sikret hende en position som en af Danmarks mest populære forfattere. Efterfølgeren til Kronprinsessen, den meget populære Kongemordet (2005) og Dronningeofret (2008), som omhandler dilemmaer, magtspil og ofre i det politiske liv.Alle 3 romaner er i øvrigt blevet filmatiseret af svensk TV i hhv. 2006, 2008 og 2010.

Læs mere om Hanne-Vibeke Holst her.