Foredrag

Anders W. Berthelsen

Anders W Berthelsen er en af den aktuelle danske film- og teaterscenes mest alsidige og synlige profiler - med roller fra den sympatiske socialdemokrat Palle From i TV-serien Krøniken til den afmålte skibsredder Robert Zeuthen i DRs Forbrydelsen III.

Anders W Berthelsen, som med sin spændende sceneprofil og med et CV med mange store karakter- og alvorsroller, har de senere år udviklet en hang til komedier såsom Klassefesten-filmene samt humoristiske teaterstykker som Shakespeares samlede værker på 97 minutter og senest Danmarkshistorien.

Anders trives på slap line som entertainer, og han nyder spontaniteten, det udforudsigelige som pludselig opstår i en given situation.

Han er et mangfoldigt talent og har udover skuespillet på film og teater også lagt stemme til flere animationstegnefilm.

Kom og hør den folkekære skuespiller fortælle om sit private liv og skuespillerlivet, op- og nedture, motivation, trivsel og mentale strategier, sceneskræk og livet som kendis

I 2. del af foredraget er Anders på slap line med publikum. Anders vil med udgangspunkt i indsamlede opgaver fra publikums ønsker improvisere forskellige roller og svare på spørgsmål fra salen.


Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
tor 09-03-17 19:00
Romalt Aktivitetshal
Anders W. Berthelsen
1 lekt.
Kr. 155