Anette Harbech Olesen - Kickstart de sunde vaner

Anette Harbech Olesen - kickstart de sunde vaner

Anette Harbech Olesen - kickstart de sunde vaner (med spisning)

Kom og hent masser af inspiration og konkrete redskaber til at kickstarte de sunde vaner i hverdagen.

Aftenen vil udover spisning i form af 3 lette retter og vand byde på velunderbygget viden om værdien af god mad som grundlag for et langt liv i sundhed og glæde.

Du vil få tips til lette og velsmagende måltider, til optimering af din fordøjelse, til bedring af dine energiniveauer og din hukommelse samt til en bedre nattesøvn. Kom og vær med til en hyggelig og underholdende aften og hør mere om, hvorfor det er så vigtigt med sunde gode vaner og en god søvn og hvad blot små ændringer kan udrette for dig.

Om Anette Harbech Olesen

Anette har i de seneste 17 år arbejdet med mad og sundhed. Hun står bag MadforLivet universet, der byder på et væld af inspirerende opskrifter, viden, tips og idéer til en sundere hverdag.

Anette Harbech Olesen har skrevet 14 bøger og underviser og holder foredrag på fuld tid. Anettes baggrund: tidligere ansat i Dansk Supermarked, hvor hun i 17 år havde ansvaret for forskellige indkøbsafdelinger i koncernens mange kæder. Efter en trafikulykke i 1996 mærkede hun selv madens store betydning for helbred og velbefindende, og hun påbegyndte derfor sine uddannelser indenfor dette område.

Anette er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som USA, hvor hun har deltaget i en lang række af IFM – Institute for Functional Medicines uddannelser og symposier. Derudover har hun løbende suppleret disse uddannelser - primært i USA. 

Find mere information om Anette Harbech Olesen på MadForLivet.com.