Foredrag

Den magiske rejsende Jesper Grønkjær

“Den Magiske Rejsende” – et foredrag med tryllekunstner Jesper Grønkjær

Jesper er ikke blot en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere. Han er også professionel eventyrer, der bl.a. er optaget i “De Berejstes Klub” og i “Eventyrernes Klub”, blandt nogle af landets mest legendariske globetrottere. Oplev et unikt foredrag, der kombinerer smukke fotos og underfundige tv-klip,historier, anekdoter m.m. 

Jesper drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Han rejser ugevis igennem junglen for at komme ud til stammefolk der stadig lever som kannibaler, eller han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden, for at optræde på ufremkommelige steder, hvor det er blevet til shows for folk, der aldrig tidligere har set hvide mennesker.

Der udover har Jesper Grønkjær rejst ud til eksotiske befolkningsgrupper, som lever uendelig fjernt fra det liv, vi kender her i Danmark: heriblandt massai-krigere, beduiner, sheiker, narkomaner, munke, prostituerede, indianere, girafkvinder og mange flere. Dette bruger han i foredrag og på dansk tv.

Publikum griner højlydt over vanvittige og humoristiske fortællinger, men er også musestille, når der på seriøs facon skildres kunst, kultur, natur, politik, livsindhold, religion m.m.
……Og selvfølgelig vises der også et udpluk af de tryllerier, Jesper har fascineret folk med verden rundt


Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
ons 02-11-16 19:00
FOF
Jesper Grønkjær Christensen
1 lekt.
Kr. 100