Foredrag

Knud Romer - Kort over paradis

Kort over paradis

Kort over paradis er en bog om at tage afsked med sin far, om demens og død - og et liv i ruiner. Den tager os ind i det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster til halvfemsernes glittede reklameverden med masser af kontanter, kokain og kurs mod katastrofen efter filmfestivallen i Cannes med Lars von Trier. Undervejs møder vi bandeordenes mester, det parisiske kloaksystem, hemmelige biblioteker og den magiske, amerikanske ven, der vokser op på fronten af den kolde krig i Mellemøsten som søn af en CIA-spion. 12 år efter sin prisbelønnede debut "den som blinker, er bange for døden" er Knud Romer tilbage med en omvendt dannelsesroman. En rejse gennem Europas kulturhistorie, gennem Persien og gennem tre årtiers natteliv i København. Alt sammen registreret af evighedsstudenten fra Falster, hvor man for guds skyld ikke skulle sætte sig på bænken på torvet. For så holdt man op med at gå i bad og klippe håret og fik skæg og laset tøj og talte højt med sig selv. Kort over paradis er en fortælling, som viser vejen til helvede. 

Knud Romer er prisvindende reklamemand og forfatter. Hans debutudgivelse som skønlitterær forfatter: "Den som blinker, er bange for døden", udkom i 2006, og Knud Romer høstede stor anerkendelse for udgivelsen. Bogen modtog f.eks. De Gyldne Laubær. 

Nu er han aktuel med sin anden og meget roste bog: "Kort over paradis", og FOF Randers har derfor inviteret ham til at komme og fortælle om bogen.  

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tor 24-01-19 19:00
Remisen
Knud Romer
1 lekt.
Kr. 120