Foredrag

Overgangsalderen og alle dens gener

Læge Søs Wollesen - overgangsalderen og alle dens gener

Spændende foredrag med læge Søs Wollesen

Overgangsalderen og alle dens gener

Der er en grund til, at overgangsalderen hedder, som den gør.

Den indtræffer som en periode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra en tilstand til en anden og hvor kroppens hormoner for en tid er ude af balance.

Det medfører symptomer, både specifikke og diffuse, som kan gøre hverdagen besværlig og ind imellem bekymringsfyldt.

Mange kvinder - og mænd - oplever en form for ensomhed omkring det, som sker indeni og med dem i overgangsalderen. De søger viden på nettet og hos egen læge, men føler ikke altid, at de bliver taget alvorligt.

Flere går rundt med en frygt for, at der er noget galt med dem.

Dette foredrag søger at bringe både klarhed og tryghed ved at gennemgå de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i selve overgangsalderen.

Om hvordan kønshormonerne påvirker kroppen og psyken, og hvad begge køn oplever, når de er ude af balance.

Vigtigst af alt beskrives de tiltag, som du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen.

Du får masser af inputs til, hvordan du med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe de gener, der følger med denne fase.

Om Søs Wollesen

Læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun har i mere end 10 år rådgivet både private og firmaer om kosttilskud, naturlægemidler og har derudover succes med sine foredrag - blandt andet om overgangsalderen og stofskiftet.

Foredraget arrangeres i et samarbejde med Helsam Gaias Basar Randers

 

Der vil til foredraget blive udleveret div. vareprøver og mulighed for at handle i pausen.

Derudover vil der være lodtrækning om præmier - herunder blandt andet om en præmie til en værdi af kr. 1.000,- udloddet af Natur Energi.

Dukker der flere spørgsmål op efter foredraget, så har du mulighed for at få dem besvaret fredag den 6. april 2018 kl. 10.00-14.00 i  Helsam Gaias Basar, 8900 Randers C

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tor 05-04-18 19:00
Remisen
Søs Wollesen
0 lekt.
Kr. 100