Ritt Bjerregaard - Erindringer - bind 2


Billetter kan købes her: Ritt Bjerregaard - Erindringer bind 2


Ritt Bjerregaard: Erindringer - bind 2

Kom til endnu et spændende foredrag med Ritt Bjerregaard. Den tidligere undervisningsminister, socialminister, fødevareminister, EU-kommissær og overborgmester i København fortæller om sit liv i den nyudkomne bind 2.

Ritt Bjerregaard giver i foredraget, baseret på bogen ”Erindringer” og "Erindringer 2", et tankevækkende og underholdende selvportræt og skildrer samtidig de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set med et socialdemokratisk perspektiv.

Ritt beretter om, hvordan hendes generation op gennem 1960’erne og 1970’er havde en unik mulighed for at påvirke det danske samfund. Eksempler som p-pillen, der havde markant indflydelse på de ændringer, der opstod i debatten om kønsroller, ægteskab og familieforhold. Da landbrugssamfundet blev til et industrisamfund, og med økonomisk vækst i 60’erne med nedbrydning af de traditionelle klasseforskelle, gav plads til at eksperimentere med nye normer.

Ritt beskriver levende sin vej ind i politik, sin opvækst og sine personlige forudsætninger ud fra et køns- og klassemæssigt tidsperspektiv.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Randers Bibliotek og foregår i Kulturhusets sal.