Foredrag

Sorg - en tema-og debataften om sorg

SORG 

FOF inviterer til gratis debat- og temaaften omkring emnet sorg.

Hospitalspræst på Regionshospitalet Randers, Joan Møller Molbo, og psykolog Mai-Britt Guldin vil komme med spændende individuelle oplæg, og der vil efterfølgende være debat og mulighed for at stille spørgsmål.

Joan Møller Molbo bliver ofte spurgt, "hvad laver en hospitalspræst egentlig"? Joan Møller Molbo giver på aftenen et spændende indblik i en hospitalspræsts hverdag - og nat. Hospitalspræsten er til for både patienter, pårørende og personale. Som hospitalspræst arbejder man i de øjeblikke, hvor mennesker møder kriser, fortvivlelse og sorg. Men de dystre øjeblikke til trods, er det et arbejde fyldt med liv, kærlighed og mening.

Sorgbearbejdelse

Mai-Britt Guldin er psykolog, PhD, specialist i psykoterapi. Hun leder et forskningsprogram om Tab og Sorg på Aarhus Universitetshospital.

Hun har udgivet fire bøger, hvori hun fortæller om den systematiske forskning indenfor tab, sorg og eksistentielle livskriser. Mai-Britt Guldin giver lærerigt indblik i, hvordan man i praksis arbejder med at hjælpe mennesker, som er ramt af tab, traumer og kritiske livshændelser.

Vi glæder os til at byde velkommen til en aften med et emne, der berører os alle. 

Tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

 Arrangementet er et samarbejde mellem Randers Sundhedscenter, Randers Kommune og FOF Randers.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
ons 10-04-19 19:00
Sundhedscentret
Mai-Britt Guldin
1 lekt.
Kr. 0