Motion og træning

Træning i Randers

Find din favorit træningsform her i vores store udvalg af tilbud, der består af mere end 100 hold.

 

 

Qigong FOF Randers
Motion og Træning

Qigong

Langsomme bevægelser der smidiggør muskler og led
Motionshold for kvinder i Randers.
Motion og træning

Bevægelse og afspænding

Styrk din holdning. kursus hos FOF Randers-Purhus-Mariager
Motion og Træning

Mensendieck/Fysiopilates

Mensendieck er et bevægelses system, du lærer og tager med dig resten af livet og i alle motionsformer. God bevægelse og optimal holdning starter her.
Motion for senior i FOF Randers
Motion og træning

Step-styrke-stabilitetet

Rene kvinde eller mandehold med fokus på styrke og stabilitet. Der laves små step koreografier til god musik, let styrketræning for bl.a. ryg og bækkenbund og arbejder med afspænding og smidighed. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, alle kan være med – blot du har lyst til at bevæge dig i fællesskab med andre.
Yoga hold i Randers. FOF Randers-Purhus-Mariager
MOTION OG TRÆNING

YOGA

Vi har et stort udbud af yoga typer
Rygtræning og osteoporose kursus i Randers.
Motion og træning

Rygtræning og Osteoporose

Kurser for dig der har problemer med ryggen eller har en konstateret Osteoporose. Skånsom træning med gode resultater.
STOTT Pilates FOF Randers
Motion og træning

STOTT pilates - Gymstudiet

Træn dig stærk - enten med pilates som træningsredskab eller i kombination med andre former for sport. Optimér din krop og sportspræstationer og bliv fysisk og psykisk stærk.
Selskabsdans hos FOF Randers
Motion og træning

Dans med Janna Clausen

Træd ind i dansens verden. Hold til alle niveauer.
Tai Chi Qigong hos FOF Randers-Purhus-Mariager
Motion og Træning

Tai-Chi-Qigong

Energiøvelser, sammenhængende og flydende bevægelser
Senior motion for mænd i FOF Randers
Motion og Træning

Funktionel muskeltræning-FMT

Vi laver små koreografier til god musik, let styrketræning for bl.a. ryg og bækkenbund og arbejder med afspænding og smidighed. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, alle kan være med – blot du har lyst til at bevæge dig i fællesskab med andre.
Cubansk salsa hos FOF Randers.
Motion og træning

Salsa

Cubansk salsa - stemning, fede rytmer og danseglæde
Dans med parkinson i Randers.
Motion og træning

Dans med Parkinson

Dans smilet frem, og træn balance, hukommelse, fleksibilitet m.m.
Vandgymnastik i Randers. water workout.
Motion og træning

Water Workout

Super effektiv træning til dig, der ønsker at få pulsen op og samtidig have det sjovt med forskellige øvelser i højt tempo. Vi arbejder hele kroppen igennem med udnyttelse af vandmodstanden til skøn musik og slutter af med behagelig afspænding. Water Workout er til dig, der vil ha' pulsen op og gøre noget godt for din krop. Det kan også anbefales som effektiv efterfødselstræning.

Læs mere om FOF´s træningstilbud her


FOF Randers-Purhus-Mariager byder på mange motionsformer i Randers og omegn, for dig som ønsker at komme i fysisk og mental form. Her finder du træning for enhver smag. Hvert år tilbyder FOF over 100 forskellige kurser i motion og træning.
Du kan kaste dig ud i at prøve noget helt nyt, eller vælge et hold der passer specifikt til din fysik og den træning du har brug for, eks. et hold for dig der har brug for at træne ryggen, har osteoporose eller dig der ønsker at danse dig i form. Derudover samarbejder vi med Water and wellness i Randers, hvor det er muligt at gå til vanderobic.
De fleste træningshold er for nybegyndere, men med mulighed for at gå i flere sæsoner og dygtiggøre og udvikle dig indenfor din træning eller sport.  

Træn dine personlige kompetencer og kom i mental form. Ønsker du at finde indre ro eller øge din selvtillid, kan du se vores kurser i Personlig udvikling, hvor du bla. finder kurser i meditation, mindfulness og kropslig nærvær. 
Vi har også et stort udbud af hensynstagende træning, som er for dig der har et fysisk handicap eller andre fysiske skavanker og derfor ikke kan deltage i almene hold. Ved hvert hold er der oplyst om holdet er hensynstagende. 

Er du gravid, eller har du lige født, tilbyder vi også mange forskelige kurser for dig der vil i form under og efter fødslen. Se tilbuddene her: Graviditet og efterfoedsel. Når du har født og har små eller større børn, har FOF en lang række kurser og tilbud for børnefamilier, hvor børnene også er velkommen. Se Familieaktiviteter